top of page

Разядка от авокадо и чесън


разядка от авокадо

Ако днес ви се иска да опитате нещо различно, то разядката от авокадо е това, което търсите. Авокадото не е много популярно в България, но в последно време все повече виждаме салати с него. Въпреки, че може да го хапвате с най-различни неща, днес ще ви покажем как лесно и бързо да си направите разядка, която ще ви послужи за сандвичи, за яйца, за сос или просто да си я хапвате така. Авокадото е изключително полезен плод, които по качества наподобява тези на ядките. Доста е калорично, затова трябва да внимавате с количеството. Необходими продукти 2 бр. авокадо – на пипане трябва да са леко меки 2 бр. скилидки чесън 1 пакетче крема сирене сол маслини (по желание) 1. Обелете авокадото и с помощта на лъжица издълбайте месестата част.

авокадо в блендер

2. В блендер пасирайте авокадото, чесъна и крема сиренето до получаване на гладка смес. 3. По желание добавете ситно нарязани маслини. Ние не го направихме, тъй като нямахме на момента, но със сигурност е страхотна комбинация.

приготвяне на разядка от авокадо

Идеи за сервиране Може да сварите яйца, да ги разполовите на две, да смесите жълтъците с авокадовата разядка и да напълните белтъците с тях. Друг вариант е да си приготвите сандвичи и да ползвате разядката за намазване на хляба. Също препоръчваме да сервирате като дип с тортила чипс.

разядка от авокадо

Варианти всякакви. Споделете с нас вие с какво бихте сервирали или сте сервирали този тип разядки?

Последвайте ни
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page