top of page

Правила и условия

Тези правила и условия имат за цел да управляват потребителското ползване на уебсайта и всички страници в него (същите по-долу ще бъдат наричани общо „Уебсайт“).

Правилата и условията се прилагат с пълна сила за всички потребители, които използват Уебсайта. Посещаването на този адрес и разглеждането на Уебсайта предполага, че сте съгласни с Условията. Моля, не посещавайте нашия уебсайт, ако имате възражения по неговите правила и условия.

Всички текстове и статии публикувани на Уебсайта са плод на авторски труд и проучване. Тяхното съдържание е обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП). Използването на авторски материали без изричното писмено съгласие на lpkiTchen е забранено.

Всеки има право да цитира информация от сайта, но е задължен да цитира източника https://www.lpk1tchen.com/. Забранено е използването на текстовете от Уебсайта за захранване на база данни, комерсиално използване, публикуване без изричното съгласие на lpkiTchen.

Част от снимките публикувани на Уебсайта са от лична колекция и в този смисъл също са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП). Използването или разпространението им без изричното съгласие на lpkiTchen е строго забранено.

Всички останали снимки, които lpkiTchen използва са от платформи, които позволяват повторно използване на изображения, като https://pixabay.com/en/; https://www.maxpixel.net; https://www.flickr.com/; Източниците на тези снимки са цитирани върху самите изображения.

Рецептите публикувани на Уебсайта са разработени и усъвършенствани в рамките на дългогодишен опит и усърдна работа дело на множество хора от различни националности.

Може смело да експериментирате с тях, но lpkiTchen не носи отговорност за резултатите, както и за евентуални контузии, неуспехи и/или катастрофални последици.
Ако имате въпроси, може да се свържете с нас на:
lpkitchen@yahoo.com

bottom of page