top of page

Най-уникалните ореховки, които сте опитвали


ореховки

Добрите детски спомени често са изпълнени с миризма.

Миризма на нещо прясно изпечено и оставено на перваза, за да изстине. А ти си гладно хлапе, което безцеремонно напада храната.

Е, такива истории често завършват с шамари, но кой от нас дълго помни шамарите. Вижте, с миризмата е друга работа. Особено, когато тази миризма идва от прясно изпечени ореховки. Е, днес ние от lpkitchen ще ви напомним за тях, за вкуса и миризмата.

Необходими продукти: 3 белтъка 250 гр. захар 200-250 гр. орехи 2 ванилии 1. На водна баня разбийте с миксер белтъците до получаване на твърд сняг. 2. В блендер се смилат орехите с две супени лъжици от предвидената захар

3. Добавете орехите към белтъците и с помощта на дървена лъжица разбъркайте бавно. 4. Добавете и останалата захар и объркайте до получаване на еднородна смес.

5. В тава на хартия за печене оформете топчици от сместа. 6. Печете в загрята фурна на 170 градуса около 20 минути (до зачервяване).

ореховки

7. Като ги извадите от фурната не ги пипайте веднага. Оставете ги около 10-20 минути, за да изстинат и тогава ги преместете от тавата.

ореховки

Ореховките се топят в устата, а чинията изведнъж става пуста. Така е с ореховките. Не остават за дълго на трапезата.

[if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Comments


Последвайте ни
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page